Eğer ilk kez Flarum kuruyorsanız veya kurduysanız, pek çok işlevin olmadığını göreceksiniz. örneğin SEO ayarı olmaması, kullaınıcıların biyografi metni ekleyememesi, banner yükleyememesi vb. pek çok forum ayarı bulunmamakta. Ancak bunları eklenti olarak kurabilirsiniz. Ben de bu sebeple flarumtr.org'da kullandığım eklentileri paylaşıyorum:

Approval → Yeni üye veya gönderilerin onay sürecini yönetiyorum, spam önlemek için.
BBCode → Yazılarda BBCode formatını kullanabilmenizi sağlıyor, biraz nostalji tadı.
Emoji → Mesajlara emoji ekleyip ruh halinizi gösterebiliyorsunuz 😎
Extension Manager → Tüm eklentileri kolayca yönetmek için kullanıyorum.
Flags → Paylaşımları işaretleyebiliyorsunuz, yanlış içerikleri hızlıca görebiliyoruz.
FoF Best Answer → Tartışmalarda en iyi yanıtları seçip öne çıkarabiliyorum, böylece cevaplar kaybolmuyor.
FoF Drafts → Mesajlarınızı taslak olarak kaydedebiliyorsunuz, aceleyle yazarken kaybolma derdi yok.
FoF Night Mode → Gece modu, gözleri yormadan forumu gezebilmeniz için.
FoF Sitemap → Arama motorları için site haritası oluşturuyor, SEO’ya katkı sağlıyor.
FoF Upload → Dosya ve görsel yüklemenizi kolaylaştırıyor.
FoF User Bio → Kullanıcı profillerine kısa biyografi ekleyebiliyorsunuz.
Likes → Mesajları beğenip destek verebiliyorsunuz 👍
Lock → Tartışmaları kilitleyebiliyor, gereksiz yorumları engelleyebiliyorum.
Markdown → Markdown desteği sayesinde yazıları daha kolay formatlayabiliyorsunuz.
Mentions → Başkalarını @ile etiketleyip bildirim gönderebiliyorsunuz.
Nicknames → Takma ad ekleyebiliyorsunuz, resmi adınız dışında.
Profile Cover → Profilinize görsel kapak ekleyebiliyorsunuz, kişiselleştirme için.
Pusher → Canlı bildirimleri destekliyor, mesajlar anında görünüyor.
SEO → Arama motorları için forumu optimize ediyor, görünürlüğü artırıyor.
Statistics → Forum istatistiklerini takip edebiliyorum, kim ne kadar aktif gibi.
Sticky → Önemli konuları sabitleyebiliyorum, kaybolmalarını engelliyor.
Subscriptions → Konulara abone olabiliyorsunuz, yeni mesajlardan haberdar oluyorsunuz.
Suspend → Gerektiğinde kullanıcıları geçici olarak askıya alabiliyorum.
Tags → Konuları etiketleyip düzenli tutabiliyorum.
Diller: Turkish → Forumunuzu türkçeye çevirebiliyorsunuz.
Bunun dışında kullanışlı pek çok eklenti var ancak daha da kalabalıklaştırmak istemedim. Siz de kullandığınız veya merak ettiğiniz eklentileri/özellikleri paylaşabilirsiniz.